650 TL ile 'geçinen' vatandaşa Akşener'den tebrik

650 TL ile 'geçinen' vatandaşa Akşener'den tebrik
Kahramanmaraş’ta esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti'li Meral Akşener'e engelli kartını gösteren bir vatandaş, " "650 milyon (650 TL) maaşımla Allah’ıma binlerce şükürler olsun geçinip gidiyorum" dedi. Tepkisini gizleyemeyen Akşener, " "650 lirayla harika bir hayat yaşıyormuşsun. Ne kadar güzel. Sen buna devam et” yanıtını verdi. Görüntülerin gündem olmasıyla sosyal medyada “Özür Dile Akşener” kampanyası başlattı. Bu kampanyaya İYİ Parti'den tepki geldi.

Kahramanmaraş'ta esnaf ziyaretlerinde Elbistan ve Afşin'den sonra Göksun ilçesine giden İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, girdiği bir esnafta yüzde 80 engelli vatandaş ile sohbet etti. Engelli kartını Akşener'e göstererek 650 TL ile geçindiğini iddia eden vatandaş, "Ben 650 milyon aylık engelli maaşı alıyorum. Hoş geldiniz, sefa geldiniz, ayağınıza sağlık. Ben bir propaganda yapmıyorum. Allah'a çok şükür 2 tane de kızım var. Erdoğan aşığı… Hiç şeyi yok. Maskemi de takmadım ki tanısınlar." dedi.

"650 LİRA MAAŞIMLA GEÇİNİYORUM"

20 yıl önceki Türkiye ile günümüzü kıyaslayan 47 yaşındaki engelli vatandaş, "650 milyon maaşımla Allah'ıma binlerce şükürler olsun geçinip gidiyorum. bundan 20 yıl önceki Türkiye'nin halini biliyorum… Allah'a çok şükürler olsun, verdiği nimetlere şükürler olsun, hamdolsun ki bugünlerdeyiz. Biz bugünlere daha kötü günlerden geldik." diye konuştu.

"SEN BUNA DEVAM ET”

Akşener vatandaşa, “650 lirayla harika bir hayat yaşıyormuşsun. Ne kadar güzel. Sen buna devam et” dedi. 

“ÖZÜR DİLE AKŞENER KAMPANYASI BAŞLATILDI"

Akşener'in engelli yurttaşla  konuşması kısa kesitler halinde sosyal medyada gündem oldu ve “Özür Dile Akşener” kampanyası başlatıldı. Bunun üzerine  sosyal medya kampanyasına tepki gösteren İyi Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, söz konusu videonun uzun versiyonunu yayınladı. Poyraz, yapılan paylaşımlara, “Bu tagı açarken utanmadınız değil mi? diyerek, "Milleti için gecesini gündüzüne katan bir Genel Başkana attığınız iftira, kurduğunuz kumpas, attığınız pusular, salladığınız tehditler yetmedi değil mi? Ama ne saha ne de klavye elemanlarınız bu milleti artık aldatamayacak” şeklinde tepki gösterdi.