Kar yağışını izlemek için çıktığı tepede tuvaletini yaparken 200 metrelik uçuruma yuvarlandı

Kar yağışını izlemek için çıktığı tepede tuvaletini yaparken 200 metrelik uçuruma yuvarlandı
Bursa'da eşiyle birlikte kar yağışını izlemek için 1200 metre rakımlı Boğazova Bölgesi'ne çıkan Feyyaz Yılmaz (37), uçurumun kenarında tuvaletini yaparken dengesini kaybederek 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Yaralı olarak kurtarılan Yılmaz hastaneye kaldırıldı.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kar yağışını izlemek için eşiyle birlikte 1200 metre rakımlı Boğazova Bölgesi'ne çıkan 37 yaşındaki Feyyaz Yılmaz uçurumun kenarında tuvaletini yaparken dengesini kaybederek 200 metrelik uçurumdan yuvarlandı. Yaralı olarak kurtarılan Yılmaz hastaneye kaldırıldı.

Çayyaka Mahallesi, Boğazova Bölgesi'nde meydana gelen olayda, Feyyaz Yılmaz ve eşi Duygu Yılmaz, İnegöl'ün yüksek kesimlerinde kar yağışını izlemek ve eğlenmek için 1200 rakımlı Boğazova Bölgesi'ne çıktı. İddiaya göre tuvaletini yapmak için eşinin yanından ayrılan Yılmaz, uçurumun kenarına yaklaştı. Kar yağışı sebebiyle kayganlaşan zeminde dengesini kaybeden adam uçurumdan yuvarlandı. Eşi Duygu Yılmaz'ın durumu jandarma ekiplerine ihbar etmesi üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

YARALI HALDE BULUNDU

Dağlık ve çalılık uçurumda arama yapan ekipler, Feyyaz Yılmaz yaklaşık 1 saat sonra 200 metre aşağıda yaralı olarak buldu. Yılmaz, sedyeyle yaklaşık 1 kilometre taşınarak ambulansa ulaştırdı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Yılmaz, İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Feyyaz Yılmaz'ın sağlık durumun iyi olduğu bildirildi.