Çocuklarına işkence eden 'babaya' 34 yıl hapis cezası

Çocuklarına işkence eden 'babaya' 34 yıl hapis cezası
Şanlıurfa'da boşanma aşamasındaki ayrı yaşadığı eşinden, vakit geçirme bahanesi ile aldığı 3 çocuğuna işkence yaptığı suçlamasıyla tutuksuz yargılanan Ramazan Çakmak, 34 yıl hapse çarptırıldı.

Narin Çakmak, 10 yılık eşi olan Ramazan Çakmak'a şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma davası açtı. Dava devam ederken işkenceci baba Ramazan Çakmak, vakit geçirme bahanesi ile aldığı çocukları geri getirmeyince Narin Çakmak, eşinin evine gitti. Burada yine şiddete maruz kalan 4 çocuk annesi kadın, bu kez sadece 2 yaşındaki oğlu ile beraber ailesinin evine döndü. Birkaç gün sonra babaları ile kalan 2’si kız 3 çocuğun yüzünde morluk ve şişlikler gören komşuları, durumu Narin Çakmak’a bildirdi.

Narin Çakmak polisi arayarak şikayette bulundu. Tedavi edilen ve pedagog eşliğinde bilgilerine başvurulan çocuklar, annelerine teslim edilirken, madde bağımlısı olduğu öne sürülen Ramazan Çakmak  tutuklandı.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

 Hakkında 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde dava açılan Çakmak, 3 Şubat 2021’de adli kontrol şartıyla tahliye edildi.  Mahkeme heyeti ise raporlar doğrultusunda çocukların işkence yoluyla darp edildiğine karar verdi. Mahkeme heyeti, ‘eziyet etme’ ve ‘hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlamasıyla sanık Çakmak’ı 34 yıl hapis cezasına çarptırarak, tutuklama kararı verdi. Kararın ardından tutuklanan Çakmak, cezaevine gönderildi.