Selçuk Özdağ erken seçimin tarihini açıkladı

Selçuk Özdağ erken seçimin tarihini açıkladı
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli'nin görüşmesinden erken seçim kararı çıktığını söyledi. Özdağ erken seçimin ne zaman yapılacağını da açıkladı.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı bir canlı yayında Erdoğan-Bahçeli görüşmesinde erken seçim kararı alındığını belirterek, seçimin yapılacağı tarihi de paylaştı.

TELE1'de katıldığı 'Mercek' programında açıklamalarda bulunan Özdağ, 6 partinin güçlendirilmiş parlamenter sistem tartışmasını sonlandırdığını da belirterek bu hafta içinde kamuoyu ile paylaşmak için bir kitapçık yayınlayacağını kaydetti. Özdağ ayrıca yayınlanacak kitapçıkta cumhurbaşkanı nasıl seçilecek, güçlendirilmiş parlamenter sistemde kuvvetler ayrılığı nasıl oluşacak sorularının da cevaplanacağını duyurdu.

Selçuk Özdağ, erken seçim tartışmaları hususunda dikkat çeken bir iddiada bulunarak “Geçen aylarda Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin görüşmesinde 19 Haziran’da seçim kararı aldılar. Benim tahminimce ve aldığımız duyumlarca da bu şekilde. Türkiye’de bir baskın seçim olacak” açıklamasında bulundu.