Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması! "Hata yapmak istemiyoruz"

Beşiktaş'tan teknik direktör açıklaması! "Hata yapmak istemiyoruz"
Beşiktaş'ın saatler süren yönetim kurulu toplantısından yeni hoca ile ilgili karar çıkmadı. Yönetim, Şenol Güneş isminde mutabakat sağlayamazken bir süre daha Önder Karaveli ile devam kararı alındı.

Sergen Yalçın'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta dün kritik bir toplantı vardı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler, adayları değerlendirip yeni hocayı belirlemek için bir araya gelse de sonuç çıkmadı.

ŞENOL GÜNEŞ'E DESTEK ÇIKMADI

Siyah-beyazlılar, 5 saati geçen toplantının sonunda bir süre daha U19 antrenörü Önder Karaveli ile devam kararı aldı. Yerli ve yabancı adayların masaya yatırıldığı toplantıda başkan Çebi'nin çok istediği bilinen Şenol Güneş ismi için yönetimden şimdilik destek çıkmadı.

"HATA YAPMAK İSTEMİYORUZ"

Toplantıda birçok ismin gündeme geldiğini aktaran Beşiktaş Futbol AŞ Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, “Uzun bir toplantı oldu. Bütün yöneticilerin görüşleri, Başkanımızın yorumları akabinde birkaç isim daha gündeme geldi. Bunlarla alakalı detaylı bir çalışma yapma kararı aldık. Bu isimler üzerinde yaptığımız çalışmalar bitene kadar Önder Karaveli ile yola devam etmeye karar verdik. Hata yapmak istemiyoruz. ” diye konuştu.