Evlenme teklifini reddeden kadını öldürdü

Evlenme teklifini reddeden kadını öldürdü
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde yabancı uyruklı bir kişi, evlenme teklifini kabul etmeyen genç kadını bıçaklayarak öldürdü.

Alınan bilgiye göre, olay dün Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde meydana geldi. Yabancı uyruklu Selva Hinedi (22), sokakta yürüdüğü esnada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına maruz kaldı.

İHA'nın aktardığına göre, göğsünden bıçaklanan genç kız yere düşerken saldırıyı yapan kişi ya da kişiler, olay yerinden kaçtı.

Sokağın ortasında kanlar içinde kalan kadını fark edenler, durumu sağlık ekipleri ile polise ihbar etti. Olay yerine giden sağlık ekipleri, gerçekleştirdikleri kontrollerde genç kızın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yerinde inceleme gerçekleştiren polis ekipleri, çevredeki vatandaşların ifadesini alarak şüpheli hareketleri olan kimseyi görüp görmediklerini sordu.

Sokak ve bağlantılı yerlerdeki vatandaşlarla görüşüp bölgede olan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, cinayet zanlısının yabancı uyruklu İyad El H. olduğunu tespit etti. Öldürülen kadının ailesinin de tanıdığı olduğu belirtilen zanlı, polisin yaptığı baskınla Eyyübiye ilçesine bağlı Hayati Harrani Mahallesindeki bir arkadaşının evinde gözaltına alındı.

Zanlı, Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilmesinin ardından emniyete sevk edildi. İyad El H.’nin genç kızı evlilik teklifine olumlu yanıt vermediği gerekçesiyle öldürdüğü öne sürüldü.