"Siparişim gecikti" diyen kadın döner bıçağıyla saldırdı!

"Siparişim gecikti" diyen kadın döner bıçağıyla saldırdı!
Esenyurt'ta, bir kadın girdiği kebapçıda siparişinin geciktiğini söyleyerek, çalışanlara döner bıçağı ile saldırdı. Çalışanlar kadını güçlükle durdurarak, dışarı çıkardı.

Edinilen bilgiye göre olay, 17 Kasım Çarşamba gece saatlerinde Esenyurt İncirtepe Mahallesi'nde bulunan bir kebapçıda yaşandı.  İddiaya göre, dükkana gelen bir kadın sipariş verdikten 10 dakika sonra, "Siparişim gecikti" diyerek, restoran çalışanları ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi ve restoran çalışanlarından birinin karşılık vermesi üzerine kebapçının mutfağına giren kadın, eline aldığı döner bıçağı ile etrafa saldırdı.Restorandan güçlükle çıkarılan kadının daha sonra tekrar gelerek, cama taş attığı iddia edildi

 

CAMI TAŞLADILAR

İş yeri sahibi İsmet Erzen'in iddiasına göre, iş yerinin kapanmasının ardından yüzünü cerrahi maske ile kapatan bir kişi, dükkanın önüne gelerek yerden aldığı 2 taşı dükkanın camına atıp kayıplara karıştı. Sabah dükkanına geldiğin de camın kırıldığını gören Erzen, saldırganın aynı kadın olduğundan şüphelenerek, güvenlik kamerası kayıtlarını da alıp şikayetçi oldu.

"DÖNER BIÇAĞI ÇEKTİ"

Yaşanan kavgayı anlatan kebapçının sahibi İsmet Erzen, "Bir müşteri geldi. Sipariş verdi. 10 - 15 dakika pişirme süresi var. Bu süre içinde kalktı, 'Siparişi istemiyorum' dedi. Ne olduğunu sordum. Bir sorun olmadığını, bir saattir beklediğini sordu. Kardeşim o sırada tepki gösterdi. Kalktı bu sefer cama yumruk attı. Ardından mutfağa girdi, döner bıçağı çekti. Biz kapanana kadar da bir şey yoktu. Sakinleştirdik gitti. İki saat sonra geliyor, camları taşlıyor. Bize zarar veriyor" diye konuştu.