Uyuşturucuyla gündem olan AKP'li Kılıç: Kurgu yapıldı

Uyuşturucuyla gündem olan AKP'li Kılıç: Kurgu yapıldı
AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Kürşat Kılıç, uyuşturucunun etkisiyle sızdığı iddia edilen görüntüler hakkında açıklama yaptı. Kılıç, uyuşturucuların başkası tarafından konulduğunu iddia etti.

AKP Yozgat Merkez İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettikten sonra  uyuşturucunun etkisiyle sızdığı görüntülerle gündem olan Kürşat Kılıç, konuya ilişkin açıklama yaptı. Kendisine bayıltılarak komplo kurulduğunu söyleyen Kılıç, masanın üzerindeki malzeme ve çekmecesindeki uyuşturucuların başkası tarafından konulduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz günlerde gazeteci İsmail Saymaz'ın yayınladığı videoda, Kürşat Kılıç olduğu iddia edilen kişinin sızdığı masanın çekmecesinde mavi bir poşet içerisinde uyuşturucu madde ve hassas tartı, masanın üzerinde ise uyuşturucu çekmekte kullanılan pipo olduğu görülüyordu. Bunun üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Kılıç, masanın üzerindeki malzeme ve çekmecesindeki uyuşturucuların başkası tarafından konulduğunu iddia etti.

"KURGU YAPILDI"

Kılıç, paylaşımında, "videonun herhangi bir bölümünde ben ya da yanımda bulunan herhangi birinin uyuşturucu madde vs kullanımına dair bir an yoktur" diyerek, "Görüntülerden anlaşılacağı üzere bayıltıldıktan sonra masamın üzerine, hemen önüme gelecek şekilde uyuşturucu madde kullanımında ihtiyaç duyulan bir pipet olduğunu daha sonradan öğrendiğim bir aparat konulmuştur." ifadelerini kullandı.

"BAYGIN OLMAMIN SEBEBİ BANA YAPILAN MÜDAHALEDİR"

"Videodaki baygın halin sebebi görüntüleri çeken şahısların video öncesi şahsıma olan müdahalesidir." diyen Kılıç, "Böyle bir maddeyi kullanma ihtimalimin olmadığı beni tanıyan herkesin malumudur.  Zaten videoda uyuşturucu madde kullanımı sonrası baygın olduğumu iddia edenler, sanki böyle bir eylemi birlikte gerçekleştirdiğimiz izlenimi oluşturmayı amaçlamış ama gelin görün ki iddia ettikleri gibi bir fiilde bulunduğumuza dair bir görüntüyü her ne hikmetse çekmeyi akıl edememiştir! İddia ettikleri gibi bir sebeple bu denli derin baygınlık hali yaşayacak olan bir insanın, bu sonuca gidene kadar kat edeceği aşamaları görüntülemek hiç de zor olmasa gerek” şeklinde konuştu.