Ali Koç'tan bomba yorum: Kur belimizi kırdı

Ali Koç'tan bomba yorum: Kur belimizi kırdı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, FIVB Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesinde düzenlenen basın toplantısında kurla ilgili çarpıcı yorumda bulundu. Koç, "Kur belimizi kırdı, Türk parası yüzde 70 80 değer kaybetti. Amatör branşları sürdürmek çok zor bu gelişmelerden sonra" ifadelerini kullandı.

FIVB Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası öncesinde düzenlenen basın toplantısına katılan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kurla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

"EKONOMİK ŞARTLAR ZOR"

"Futboldan kaynaklı amatör branşlara yatırım yapmakta zorlanıyoruz." diyen Koç, "Egonu hakkında bir değerlendirmemiz olmuştu geçen sezon. Bu sezon ise yok. Ekonomik şartlardan dolayı pek mümkün değil. Kur belimizi kırdı. Türk lirası yüzde 70, 80 değer kaybetti. Gelirimiz ise yerli para cinsinden. Büyük kulüpler bu alanlarda yürümekte zorlanıyor artık" diye konuştu.

"DEVLETİMİZİN KARAR VERMESİ LAZIM"

Üç büyük kulüplerin amatör branşlarda ilerlemesinin zor olduğunu dile getiren Koç,  "Devletimizin bir karar vermesi gerekecek. Devletimizin kararıyla anlaşmalarımız yerli para cinsinden. F. Bahçe, G.Saray, Beşiktaş kulüplere destek olacaklar mı, 'siz yağınızda mı kavrulun' diyecekler." ifadesini kullandı.