31 Aralık resmi tatil mi? 31 Aralık'ta okullar açık olacak mı? Yılbaşı tatili kaç gün?

31 Aralık resmi tatil mi? 31 Aralık'ta okullar açık olacak mı? Yılbaşı tatili kaç gün?
31 Aralık tatil mi sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak edilir oldu. Sosyal medyada 31 Aralık'ta okulların ve iş yerlerinin tatil olup olmadığı sorusu sorulur oldu. İşte yılbaşı tatiliyle ilgili merak edilen sorular ve cevapları.

31 Aralık resmi tatil mi sorusunun cevabı vatandaşlar tarafından merak edilmeye başlandı? Yeni seneye girmemize kısa bir zaman kaldı. Yılbaşının yaklaşmasıyla beraber resmi tatil günleri merak edilmeye başlandı. Televizyonlarda yılbaşında, konserlerden diziye, spordan eğlenceye dek birçok program seyirciyle buluşacak.

YILBAŞI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yılbaşı programları merak konusu olurken, bir taraftan da yılbaşı tatili için plan yapmak isteyen vatandaşlar 31 Aralık'ın tatil olup olmadığını merak ediyor. Peki, 31 Aralık resmi tatil mi? 31 Aralık Cuma günü okullar tatil olacak mı? Yılbaşı tatili ne zaman başlıyor? İşte yanıtları...

31 ARALIK TATİL Mİ?

Hemen şunu söyleyelim ki, yılbaşı tatili 01 Ocak'ta yapılıyor. 31 Aralık tarihi resmi tatil olmadığı için okullar açık olacak ve normal mesai sürecek. Bu yıl 01 Ocak tarihi Cumartesi gününe denk geliyor.