Bahçeli'den yaylım ateşi: " Kılıdaroğlu'nu kara yılandan ayırt etmek imkansız"

Bahçeli'den yaylım ateşi: " Kılıdaroğlu'nu kara yılandan ayırt etmek imkansız"
MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin gündeminde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Meclis kürsüsünde yaptığı talihsiz el hareketi ve meydana gelen tartışmalar vardı. Ağır ithamlarla Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, "Kılıdaroğlu'nu kara yılandan ayırt etmek imkansız" sözleriyle yerden yere vurdu.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabı üzerinden gündeme dair konuştu. Bahçeli, açıklamalarında Meclis’te yapılan bütçe görüşmelerinde gerçekleşen kavgalara ve tartışmalara vurgu yaptı.

“KILIÇDAROĞLU İSTİKAMETİ KAYBOLAN, İRADESİNE TERÖRİZMİN AMBARGO KOYDUĞU BİR ŞAHISTIR”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun el hareketi ve CHP’li vekillerin HDP’li vekillerin ‘Kürdistan’ açıklamalarına sessiz kalmasına sert sözlerle tepki gösteren Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: “Artık CHP’yi HDP’den, Kılçdaroğlu’nu terörist Demirtaş veya terörist Karayılan’dan ayırt etmek, ayrı değerlendirmek neredeyse imkansızdır. Eline ve diline hakim olamayan, şuur ve ruhunu çaldıran Kılıçdaroğlu istikameti kaybolan, iradesine terörizmin ambargo koyduğu bir şahıstır.

“İÇİŞLERİ BAKANIMIZA ÇAKAL DEMEK DE SOYSUZLUK VE TERÖR SEVİCİLİKTİR”

Bir HDP’li vekilin “Kürdistan’a özgürlük şiarıyla iktidara geleceğiz” açıklamasına sessiz kalıp bu bölücünün Genel Kurul çalışmalarına 3 birleşim katılmama cezasına itiraz eden Kandil’in yeni CHP’sidir. İçişleri Bakanımıza çakal demek de soysuzluk ve terör seviciliktir.