Antalya'da şeffaf tuvalet skandalı! Çektiği video gündem oldu

Antalya'da şeffaf tuvalet skandalı! Çektiği video gündem oldu
Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir vatandaş, petrol istasyonundaki şeffaf tuvalet olmasına dikkat çekti. Tuvalete girdiği zaman her yerinin göründüğünü belirten vatandaşın çektiği video sosyal medyada gündem oldu.

Antalya 'nın Döşemealtı ilçesinde olan bir benzin istasyonu, tuvalet kapılarının şeffaf olması sebebiyle vatandaşların tepkisini çekti. Yakınlarından duydukları sonrasında söz konusu istasyona giden ve cep telefonuyla çekim yapan bir vatandaşın yayınladığı video ise kısa sürede gündeme oturdu.

Yakınlarından benzin istasyonundaki tuvaletlerle alakalı çok sayıda şikayet duyduğunu söyleyen vatandaş, söylentilerin ardından benzin istasyonuna gittiğini ve tuvalette çekim yaptığını söyledi. Kapıların gerçekten de şeffaf olduğunu gözleriyle gördüğünü ve vücudunun her tarafının dışardan rahatça görülebildiğini çektiği videoyla belirten vatandaş, benzin istasyonunun sahibine şikayette bulunduğunda ise " İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ararım" cevabını aldığını söyledi.

Tuvaletlerin kadınlar ve erkekler tarafından karışık şekilde kullanıldığını ve meydana gelen olayın gerçek bir skandal olduğunu belirten vatandaş, sosyal medyada büyük yankı uyandıran videosunda "Gizli kamera mı var? Ben gazeteciyim. Kapatmayacağız diyor. Gelen girsin diyor, her yerini çekmek zorundayım diyor. Böyle bir şey olamaz. Girin içeri tuvaletten çekim yapın ve ne demek istediğimi görün. Herkesin vücudu görünüyor. Tuvaleti değiştirin dedik, vay efendim ben değiştirmem. Ne demek değiştirmezsin ya? Burası herkese açık bir yer" açıklamasını yaptı.