Reyting rekorları kırmıştı! Börü 2039 başlıyor

Reyting rekorları kırmıştı! Börü 2039 başlıyor
Börü 2039 yayın tarihi belli oldu. Dizi ne zaman BluTV platformunda yer alacak? Net olarak açıklanan tarih ve son paylaşılan afiş görselleri haberimizde.

Reyting rekorları kıran Börü dizisi ve beyaz perdede olay yaratan Dağ filmlerinin yapımcısı aynı zamanda yönetmeni olan Alper Çağlar'ın yeni dizisi Börü 2039'un yayın tarihi belli oldu. Serinin ilk dizisi Börü'nün başlangıcında yaşanılanlardan 25 sene sonrasını konu edinen 'Börü 2039' tüm dünyanın kaosa sürüklendiği bir dönemde  İstanbul ve Türkiye genelinde yaşananları konu ediniyor. 

Yapımcılığını Çağlararts & Insignia Productions'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Ahmet Atalay ile Can Emre'nin oturduğu Börü 2039'un başrollerini Murat Arkın, Tuğba Sunguroğlu, Tuğçe Açıkgöz, Doğan Bayraktar, Ozan Ağaç, Ahmet Pınar, Cansel Elçin, Deniz Uğur ve Emir Benderlioğlu paylaşıyor. Börü 2039'un ilk bölümü 28 Aralık Salı günü BluTV'de seyirci karşısına çıkacak.

6 BÖLÜM OLACAK

Yaklaşık 1 sene süren çalışmalar sonucunda fütüristik bir İstanbul'un ve dünyanın anlatıldığı Börü 2039'nun fragmanında, aksiyonun maksimum düzeyde olduğu, görkemli çatışma sahneleri dikkat çekiyor.

BU AY YAYINLANACAK

Aksiyon ve savaş sahneleri de yine izleyicileri merak ettiren detaylar olarak göze çarpıyor. Blutv ekranlarında yayınlanacak Börü 2039 dizisi 6 bölümden oluşacak ve Aralık ayında yayınlanacak.