Bir katilin pişkinliği yok artık dedirtti! Öldürüp yakmaya çalıştı! Bir de özür diledi

Bir katilin pişkinliği yok artık dedirtti! Öldürüp yakmaya çalıştı! Bir de özür diledi
Ünlü dizilerde kameramanlık yapan Serkan Topal'ı, Bursa'da bıçaklayarak öldürüp cesedini yakmaya çalıştıkları iddiasıyla haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan 2’si tutuklu, 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklardan Muhammed Derviş (25), maktulün ailesinden "Yaşananlardan dolayı pişmanım. Böyle bir şey yapmak istemedim. Bir anda oldu" sözleriyle özür dilemesi dikkat çekti.

Bursa'da, dizi kameramanı Serkan Topal'ı (25), bıçaklayarak öldürüp cesedini yakmaya çalıştıkları iddiasıyla haklarında ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açılan 2'si tutuklu, 3 sanığın yargılanmasına devam edildi. Duruşmada tutuklu sanıklardan Muhammed Derviş (25), maktulün ailesinden özür diledi.

ÖMÜR BOYU HAPİS İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Bursa 12. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanıklardan Zeynal N. (19) cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Diğer tutuklu Muhammed D. (26) ile maktul Serkan Topal'ın yakınları ve taraf avukatları ise mahkeme salonunda hazır bulundu.

"ÖLDÜRDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

Sanıklardan Muhammed D, maktulün ailesinden özür dileyerek, "Yaşananlardan dolayı pişmanım. Böyle bir şey yapmak istemedim. Bir anda oldu." dedi.