Kalp krizinden öldü sanıldı, gerçek bambaşka çıktı

Kalp krizinden öldü sanıldı, gerçek bambaşka çıktı
İstanbul Esenyurt'ta bir adam yakınları tarafından koltukta ölmüş halde bulundu. Kalp krizi geçirdiği sanılan Mustafa Akyol'un (60) susturuculu tabancayla öldürüldüğü ortaya çıktı.

Esenyurt'ta meydana gelen olayda yakınları tarafından koltukta otururken hayatını kaybetmiş olarak bulunan ve kalp krizi geçirdiği düşünülen Mustafa Akyol'un (60) susturuculu tabancayla öldürüldüğü ortaya çıktı. İddiaya göre Mustafa Akyol'u, 10 bin liralık alacak verecek kavgası sonucu  şüpheli Murat S.(48) vurarak öldürdü.

KALP KRİZİ GEÇİRDİĞİ DÜŞÜNÜLDÜ

Esenyurt Piri Reis mahallesinde kendisinden iki gün haber alamayan yakınları Mustafa Akyol'un evine gitti. Kapının açılmaması üzerine çilingir yardımıyla eve giren yakınları, Mustafa Akyol koltukta oturur vaziyette ölmüş olarak buldu. Akyol'un yakınları onun kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiğini düşünen, koltuktan kaldırarak yatak odasına taşıdılar.

KATİLİN PARMAK İZİ EVDE BULUNDU

Bir yakınının koltuktaki kan izlerini fark etmesi üzerine polise haber verildi.  Olay yerine gelen polis ekipleri Mustafa Akyol'un tabancayla vurularak öldürüldüğünü belirledi. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından şüpheli M.S'ye ait olduğu tespit edilen bir parmak izi bulundu. 

CİNAYET 10 BİN LİRA YÜZÜNDEN İŞLENMİŞ

Soruşturmada M.S ile Murat Akyol arasında 10 bin liralık bir alacak verecek meselesi olduğu ve cinayetin bu nedenle işlendiği tespit edildi. Şüpheli çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.