Fabrice N'Sakala'dan Beşiktaş taraftarlarını kızdıran paylaşım

Fabrice N'Sakala'dan Beşiktaş taraftarlarını kızdıran paylaşım
Beşiktaş'ın Kongolu futbolcusu Fabrice N'Sakala, Dortmund maçı öncesi paylaştığı görüntü ile Beşiktaş taraftarlarını kızdırdı. 31 yaşındaki futbolcu sosyal medya hesabından rakibi Erling Haaland'ın videosunu alkış emojisi ile paylaşarak "Rakibine saygı duymalısın" yazdı.

Beşiktaşlı futbolcu Fabrice N'Sakala, kadro dışı kalmasının ardından da tepki çekmeyi sürdürüyor. Şampiyonlar Ligi C Grubu'nun son karşılaşmasında Dortmund'a konuk olan Beşiktaş'ta, N'Sakala'nın karşılaşma öncesi sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

31 yaşındaki oyuncu, sosyal medya sayfasından Dortmund'un yıldız futbolcusu Erling Haaland'ın olduğu bir video paylaşarak alkış emojisi koydu ve "Rakibine saygı duymalısın" dedi.

N'Sakala, daha sonra bu paylaşımını gelen tepkilerin ardından kaldırdı. Sosyal medyadan büyük tepki toplayan Kongolu futbolcu için Beşiktaş taraftarları, Ocak ayında oyuncunun takımdan hemen gönderilmesini istedi.

Geride bıraktığımız günlerde de sosyal medya sayfasından videolu paylaşım yapan Kongolu oyuncu, siyah-beyazlı taraftarları sinirlendirmişti. Kadro dışı kalan oyuncularla beraber bir video paylaşan N'Sakala, "Çok fazla mesaj gönderiyorsunuz. Adem burada, Adem selam ver. Lens de burada. Biz buradayız, çalışıyoruz. Hala fitiz, merak etmeyin." demişti.