Aydın'daki polis şiddeti kamerada! Sokak ortasında dövdüler

Aydın'daki polis şiddeti kamerada! Sokak ortasında dövdüler
Aydın'da bir polis ve bekçinin genç bir vatandaşı sokak ortasında darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Gence tokat atan polis daha sonra genci "Seni öldürürüm" diye tehdit de ediyor.

Her gün bir yenisi meydana çıkan polis ve bekçi şiddeti bu defa Aydın’da görüldü.

Gazeteci Barış Yarkadaş, Aydın Efeler Orta Mahalle’de kaydedildiği bildirilen bir videoyu sosyal medya sayfasından yayınladı. Videoda polisin ve bekçinin bir genci tokatladığı görülüyor.

Görüntüyü yayınlayan Yarkadaş, “Bu videoyu Aydın’da yaşayan bir yurttaşımız yolladı. Yer; Aydın Efeler Orta Mahalle… Polis ve bekçi, bir genci tokatlıyor. Polis bir süre sonra geri geliyor ve gence ‘Seni öldürürüm’ diyor. İşkence sokağa taşınmış… Polisteki cürete bakın. Hukukun kalmadığını bildiği için rahat!” sözlerini kullandı.

Videoda köşeye sıkıştırılan motosiklet sürücüsüne bekçinin “İbne. Alkollü şu motoru kullanıyorsun. Gebereceksin” dediği fark ediliyor. Bu esnada onlara engel olmayan çalışan bir başka gence de tokat atarak olay yerinden gönderen polisin sürücünün yanına gittiği ve tokat attığı, sonrasında “Seni öldürürüm” dediği duyuluyor.