Kaymakamdan zor durumdaki kadına boya sandığı 'hediyesi'

Kaymakamdan zor durumdaki kadına boya sandığı 'hediyesi'
Mardin'de yatağa bağlı eşi ve 5 çocuğuna bakmakta güçlük çeken kadına kaymakam tarafından 'boya sandığı' hediye edildi.

Mardin'in Midyat ilçesinde, yatağa bağımlı eşi ile 5 çocuğuna bakmak zorunda olan Süreyya E.'nin durumunun basında yer almasının ardından Midyat Kaymakamı Ahmet Solmaz tarafından kaymakamlığa davet edilen kadına Sosyal Yardımlaşma Vakfı aracılığıyla erzak yardımı verildi. Kaymakam tarafından Süreyya E.'ye bir de ayakkabı 'boya kutusu hediye edildi' ve bir plaket takdim edildi.

T24'ün haberine göre; Kaymakamlık, sosyal medya sayfalarından Süreyya E.'ye plaket verilirken çekilen fotoğrafı yayınladı. Fotoğrafta 'hediye' olarak boya sandığı verilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşımda 'Helal lokma peşinde. Midyat Dörtyol'da ailesinin geçimini sağlamak için ayakkabı boyacılığı yaparak 5 çocuğuna bakmaya çalışan 36 yaşındaki Süreyya E.'nin ihtiyaçları Kaymakamımız Ahmet SOLMAZ tarafından giderildikten sonra kendisine boya sandığı da hediye edildi' ifadeleri bulunuyor.

Sosyal medya kullanıcıları paylaşıma tepki yağdırdı. Tepkilerin ardından Kaymakamlığa ait sosyal medya hesapları ile Midyat yerelinde yayın yapan yerel medya fotoğraf ve haberleri sildi.