İsrail vekilin ırkçılıkları bitmiyor 'Filistinlileri öldürün'

İsrail vekilin ırkçılıkları bitmiyor  'Filistinlileri öldürün'
İsrail hapishanelerindeki gardiyanların Filistinli mahkumları öldürmesi için yetki talebinde bulunan Milletvekili Ben Gvir, son olarak yaptığı paylaşımla İsraillilere yönelik saldırıda bulunan Filistinlilerin öldürülmesi çağrısı yaptı.

Eski İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya yakınlığıyla bilinen aşırı sağcı milletvekili ve Yahudi Gücü Partisi lideri Itamar Ben-Gvir’den Filistinlilere karşı ırkçı sözler geldi.

“TERÖRİSTLERE NET BİR MESAJ GÖNDERME ZAMANI GELDİ”

Ben Gvir, gerçekleştiren herhangi bir teröristi öldürerek, teröristin evini yıkarak ve ailesini sınır dışı ederek, teröristlere net bir mesaj göndermesinin zamanı geldi. Bu şekilde caydırıcılık gerçekleşir ve başka saldırıları önlemede başarılı oluruz.” ifadelerini kullandı.

“EN KÖTÜ DÜŞMANLARIMIZ”

Pazar günü de Ramallah’ın batısındaki Ofer Askeri Cezaevini ziyaret eden Ben-Gvir, ziyareti sonrası sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün Ofer Hapishanesi İç Güvenlik Komitesi üyesi arkadaşlarımla gezdim. Yetkiliyi, ülkedeki hapishanelerin durumu ve en kötü düşmanlarımızla karşı karşıya kalan gardiyanların kutsal görevlerini ve yetersizliklerini uzun uzun dinledim.” demişti