İbrahimoviç'ten 'meyve suyu' itirafı: Maaşımdan kesmişler

İbrahimoviç'ten 'meyve suyu' itirafı: Maaşımdan kesmişler
Milan'ın dünyaca ünlü futbolcusu Zlatan İbrahimoviç, Manchester United'ta oynarken kulübün kendisinden içtiği 1 sterlinlik meyve suyunun parasını kestiğini söyledi.

Milan'ın İsveçli yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic yeni kitabı Adrenaline'de Manchester United ile alakalı itiraflarda bulundu.

NTV’nin haberine göre, Manchester United'ı 'dar zihniyetli' bir kulüp olarak tanımlayan Ibrahimovic bir hatırasını paylaştı ve kulübün kendisine nasıl 1 sterlin'lik fatura gönderdiğini anlattı.

" İTALYA'DA BÖYLE BİR ŞEY OLMAZDI"

Zlatan, kitabında, "Herkes Manchester United'ı dünyanın en zengin ve en güçlü kulüplerinden biri olarak biliyor. Dışarıdan bana da öyle geliyordu ama orada kendimi dar bir zihniyetin içinde buldum. Bir maç öncesi takımla birlikte oteldeydik. Susadım ve mini barı açıp bir meyve suyu içtim. Maçtan bir süre sonra eve maaş bordrosu geldi. Genelde incelemem ama merak edip baktım, 1 sterlin'lik kesinti gördüm. Kulübü arayıp sordum. 'Maaşımdan neden 1 sterlin kestiniz?' dedim. Mini barda içtiğim meyve suyundan dolayı kesildiği söylendi. 1 sterlin. İnanabiliyor musunuz? İtalya'da asla böyle bir şey olmazdı. Bunlar oyuncuların saygısını kazanan ve fark yaratan detaylar” açıklamasında bulundu.