Gözyaşlarıyla anlattı: Tavuklara vereceğim dedim eşimle oturup yedik

Gözyaşlarıyla anlattı: Tavuklara vereceğim dedim eşimle oturup yedik
İsmail Eroğlu isimli bir vatandaş, iş için gittiği fabrikanın kapısında duran bayat ekmekleri tavuğuna vereceğini söyleyerek alıp evde eşiyle yediğini anlattı. Eroğlu'nun gözyaşlarına hakim olamayarak anlattı olay izleyenlerin yüreklerini dağladı.

Emekli vatandaş İsmail Eroğlu, iş aramak amacıyla gittiği fabrikanın kapısının önündeki bayat ekmekleri tavuğa vermek gerekçesiyle aldıktan sonra eşiyle beraber yemelerini gözyaşlarıyla anlattı.

Eroğlu, aylık bin 500 liran kazanan bir emekli. Eroğlu, geçimini sağlamak için bir çok yere iş başvurusu yaptı. Yaptığı başvuruları neticesiz kaldı. Eroğlu, bir televizyon kanalına ekonomik problemlerinden sebeple yaşadıklarını gözyaşlarıyla anlattığı video sosyal medyada gündem oldu.

Eroğlu’nun iş başvurusu amacıyla gittiği fabrikanın kapısının önünde duran bayat ekmekleri alıp eşiyle beraber yediklerini anlattığı video kısa sürede sosyal medya gündeme oturdu. Eroğlu, “Ekmeği tavuklara götüreceğim diye yalan söyledim eşimle beraber oturduk yedik” açıklamasında bulundu.