Erdoğan'ın asgari ücret önerisi ortaya çıktı!

Erdoğan'ın asgari ücret önerisi ortaya çıktı!
Ankara'dan gelen kulis bilgilerine göre Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın asgari ücretin 4 bin liranın altında olmamasını istediği iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısında, grup başkanvekillerinden "muhalefetin, partiye dönük tutumları ile alakalı sessiz kalmamalarını istediği" bildirildi. Öte taraftan Erdoğan'ın asgari ücretin 4 bin liranın altında olmamasını istediği kaydedildi.

Cumhuriyet'in haberine göre, Erdoğan'ın başkanlığında bir araya gelen son AK Parti MYK toplantısının ana gündem maddesi asgari ücret ve sağlık personellerinin maaşlarına yapılacak düzenleme oldu. Erdoğan'ın toplantıda, "asgari ücretin 4 bin TL'nin altına inmemesini istediği" iddia edilirken, toplantıda önemli bir başka detay daha yer aldı.

Erdoğan, grup başkanvekillerinden "muhalefete karşı sessiz kalmamalarını" talep etti. Başta CHP olmak üzere muhalefet partilerinden hem AK Parti'ye hem hükümete hem de "şahsına dönük sert eleştirilerin" geldiğini söyleyen Erdoğan'ın, grup başkanvekillerinden de "aynı sertlikte cevap vermelerini istediği" bildiriliyor. Erdoğan'ın ayrıca grup başkanvekillerinden "iktidarın icraatlarını Meclis'te etkin bir dille anlatmalarını istediği" de belirtildi.