Almanya'da anne vahşeti! 5 çocuğunu acımasızca katletti

Almanya'da anne vahşeti!  5 çocuğunu acımasızca katletti
Son dakika haberi: Almanya'da bir evde vahşet yaşandı... Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti, Solingen kentinde bulunan çok katlı bir evde 5 çocuk cesedi bulundu. Bölgeden aktarılan bilgilere göre çocukların yaşlarının 1,2,3,6 ve 8 oldukları ve annelerinin cinnet geçirerek cinayeti işleyebileceği iddia ediliyor.

Almanya'da korkunç bir vahşet ortaya çıktı. Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya eyaleti, Solingen kentinde bulunan çok katlı bir evde 5 çocuk cesedi bulundu.

ÖLEN ÇOCUKLARIN YAŞLARI BELLİ OLDU

Almanya'da bir ihbar üzerine bir ailenin kaldığı eve giden polisler 5 çocuğun cansız bedeniyle karşılaştı. Çocukların 1,2,3,6 ve 8 yaşlarında oldukları belirtildi. İddialara göre ölen çocukların Arap uyruklu oldukları ve annenin cinnet geçirdiği ifade edilmiş. Fakat bu konuda henüz bir resmi açıklama yapılmadı.

5 ÇOCUGUNU ÖLDÜRDÜ

Çocukların Düsseldorf kentinde yaşayan büyükanneleri polisi aradı ve kızının 5 çocuğunu öldürdüğü, bir başka çocukla intihar etmek için yolda olduğu ihbarını verdi. Bunun üzerine eve giden polis çocukların cansız bedenini buldu. Kısa bir süre sonra çocukların annesi Düsseldorf'ta S 1 numaralı metro treninin önüne atladı ve ağır yaralı kurtuldu. Kadının polis koruması altında olduğu bildirildi. Polis çocukların nasıl öldürüldüğü konusunda bir açıklama yapmadı.