Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri şarkı oldu, Haluk Bilginer seslendirdi

Cübbeli Ahmet Hoca'nın sözleri şarkı oldu, Haluk Bilginer seslendirdi
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün "öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni" sözlerinden uyarlanan remix şarkı sosyal medyada bir anda viral oldu. Sanatçı Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi de şarkıyı yeniden seslendirdi.

Ahmet Mahmut Ünlü’nün ( Cübbeli Ahmet Hoca) bir vaazında söylediği “Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözlerinden uyarlanan ve sosyal medyada gündem olan olan remix şarkı, tiyatro sanatçısı Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi tarafından seslendirildi.

Ünlü’nün bir vaazında söylediği, “ Şarkıcı çıkıyor, ‘1.400 tane eserim var’ diyor. Çalakalem yazmış bir şeyler, manyak manyak manyak şeyler. Ne kadar salak manyak aptal varsa müşteriler. Milyonlar satıyormuş. Mevzu ne? Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözlerinden uyarlanan remix video sosyal medyada bir anda viral oldu.

Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi, bu ifadelerden yola çıkarak konuşmayı tiye alan bir video klip yaptı. Klip kısa zamanda sosyal medyada binlerce defa paylaşıldı.

Twitter'da Raşit Ulaş tarafından yayınlanan videoda, ekip elindeki enstrümanlarla viral olan şarkıyı seslendirirken Bilginer de şarkıya eşlik ediyor.

Ahmet Mahmut Ünlü'nün konuşmasından uyarlanan ve viral olan remix şarkı daha önce yönetmen Ezel Akay tarafından yayınlanmıştı.