Mahir Ünal'dan açılış tepkisi: Zaten kimse gelmemiş

Mahir Ünal'dan açılış tepkisi: Zaten kimse gelmemiş
AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde katıldığı bir açılışa az sayıda vatandaşın geldiğini görünce, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tıraş'a serzenişte bulundu.

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Elbistan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yeni hizmet binası ile Kalp Merkezi'nin açılış törenine gelenlerin büyük kısmının protokol ve Kahramanmaraş şehir merkezinden gelenler olduğunu görünce, alanda olan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Tıraş'a ”Zaten kimse gelmemiş ki. Siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar bu hastanenin açılışına mutlu olmadılar mı, hava soğuk diye mi gelmediler Ahmet Başkan?” ifadelerini kullandı.

Bu esnada alanda olan bir çiftçi Ünal'a, “Sayın Bakanım geleceğimiz kalmadı. Gübreye yüzde beş yüz zam geldi” diye seslendi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ünal da vatandaşa “Hepsini çözeceğiz, hepsini çözeceğiz. Bütün bu sorunları çözeceğiz. Konuşmamı bitireyim, konuşacağız” yanıtını verdi.

4. KEZ AÇILDI

İYİ Parti Elbistan İlçe Başkanı Avukat Hüseyin Gül, Ünal'ın konuşma görüntüsüne, “Sayın Mahir Ünal Bey'in sorusuna halkımızdan cevap bekliyoruz. Soru: Açılışa niye kimse gelmemiş?” yorumunu yazdı. Gül, bir sosyal medya kullanıcısının açılışı gerçekleştirilen tesisin kaçıncı açılış olduğu doğrultusundaki sorusuna ise, “O kadar fazla olmadı. Bu 4. açılış. Burada aynı yeri 10 kere falan açtığımız olur. Bir keresinde 40 yıllık iflas etmiş, kapanmış kurumu açmıştık. Yadırgamıyoruz” yanıtını verdi.

Ünal'ın “Sizden başka kimse gelmemiş” çıkışında bulunduğu AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Ahmet Tıraş da sosyal medya sayfasından eleştirilerin kötü niyetli olduğunu söyleyerek, “Bu şehir Karahüyüklü Mustafa'nın oğlu Ahmet Tıraş'ı da iyi bilir” yanıtını verdi.