Ferdi Kadıoğlu milli takım kararını verdi

Ferdi Kadıoğlu milli takım kararını verdi
Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, milli takım kararını verdi. Kanada ve Hollanda milli takımlarında oynama hakkı da olan oyuncu Türkiye'yi seçti.

Fenerbahçe'nin başına Vitor Pereira'nın gelmesi ile performansını daha da yukarıya taşıyan Ferdi Kadıoğlu'nun hangi milli takımda oynayacağı merak konusu olmuştu. Sarı-lacivertlilerin genç oyuncusu Kanada, Hollanda ve Türkiye arasındaki tercihini yaptı.

Sabah'ın haberine göre; 22 yaşındaki yıldız, Kanada ve Hollanda Milli Takımları'nda da görev yapma hakkına sahip olmasına karşın Türkiye'yi seçti. Genç futbolcu, şimdilik bu kararı resmi olarak duyurmadı fakat yakın çevresiyle paylaştı. Resmi açıklamayı da yılbaşına dek yapacağı bildirildi.

TAKIMDA KALMAK İSTİYOR

Ferdi Kadıoğlu, bu kararı ile Fenerbahçe'de Türk statüsünde oynamayı sürdürecek. Sarı-lacivertli yönetimin Ferdi'ye yakın zamanda 5 senelik yeni bir sözleşme tekilf edeceği belirtildi. Genç futbolcunun takımda kalmak istediği için bu görüşmelere başlamak için sabırsızlandığı kaydedildi.

7 Eylül 1999 doğumlu Ferdi, Hollanda'da Nec Nijmegen altyapısında futbola başladı. Fenerbahçe, sadece 18 yaşındayken futbolcuya 1.4 milyon euro ödeyerek transfer etti. İlk iki sezonunda istenen süreleri alamasa da Pereira döneminde ligde yalnızca bir maç kaçırdı.