İnternet üzerinden hayali ürün sattılar! 51 kişiyi dolandırdılar

İnternet üzerinden hayali ürün sattılar! 51 kişiyi dolandırdılar
Antalya'da hayali konteynır ilanı vererek, vatandaşları dolandıran çete çökertildi. 51 kişiyi 256 bin TL dolandıran şüpheliler hapsi boylarken, vatandaşlar bin pişman oldu.

Dolandırıcılar açık kapı bırakmaya devam ediyor. Kolay yoldan para kazanmanın yollarını arayan dolandırıcılar bu kez hayali ürünle, vatandaşları dolandırdı. İnternet ortamında farklı internet sitelerinden satılık konteynır ilanı verip, kaparo bedeli veya konteyner ücretinin bedeli adı altında para isteyen şahıslara yönelik yakalama operasyonu başlatıldı.

256 BİN TL DOLANDIRDILAR

4 şüphelinin yakalanabilmesi için Antalya, İstanbul, Konya ve Korkuteli İlçesinde yapılan eş zamanlı operasyonda 4 şüpheli yakalanırken, şüpheli Y.H. tarafından hesabına para gönderildiği tespit edilen S.E.Z. isimli şüpheli Cumhuriyet Savcısının talimatı ile Antalya'da yakalanıp gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltında bulunan şüpheliler Y.H. ve S.E.Z. isimli şahıslar mevcutlu olarak çıkarıldıkları Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından Adli Kontrol Şartı ve Yurt Dışı Çıkış Yasağı ile serbest bırakılırken şüpheliler M.Ş. ve M.G. isimli şüpheliler tutuklandı.