Dini nikahlı eşini 104 yerinden bıçaklamıştı! Savunması pes dedirtti

Dini nikahlı eşini 104 yerinden bıçaklamıştı! Savunması pes dedirtti
İzmir'de dini nikahlı eşi Aysel Perkgün'ü (28) darbedip 104 yerinden bıçaklayarak yaralayan Feyzo Duran (25), ilk kez hakim karşısında çıktı, savunması pes dedirtti. Kendisine iftira atıldığını öne süren Feyzo Duran, "Eve girdiğimde Aysel elindeki bıçakla kendini bıçaklıyordu. Elinden bıçağı almaya çalıştım ve ikimiz de yere düştük" diyerek kendisini savunurken, Perkgün ise "Rakı şişesini kafamda kırdı. Belindeki iki bıçakla beni bıçaklamaya başladı" ifadeleriyle yalanladı.

Çamlık Mahallesi'nde 30 Ağustos'ta meydana gelen olayda; uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Feyzo Duran ile dini nikahlı yaşadığı Aysel Perkgün arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Duran, iddiaya göre 1 yaşındaki çocuğunun yanında Aysel Perkgün'ü darbedip 104 bıçak darbesiyle yaraladı.

Perkgün'ün çığlıklarını duyan komşuları,   İzmir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.

İzmir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ilk celsesine tutuklu sanık Feyzo Duran, mağdur Aysel Perkgün ve taraf avukatları katıldı. Mahkeme başkanı ilk olarak sanık Feyzo Duran'a söz hakkı verdi. Kendisine iftira atıldığını ileri süren Duran, "Bana iftira atılıyor. Bunun kanıtı da Aysel'in poliste verdiği ilk ifadedir. Eve geldiğimde bağırışlar duydum. Kapı açıktı. İçeriye girdiğimde Aysel elindeki bıçakla kendini bıçaklıyordu. Elinden bıçağı almaya çalıştım ve ikimiz de yere düştük. Komşulardan yardım istedim. Yaralarına pansuman yaptım. Ağzının kuruduğunu söyleyince su verdim. Kendisi uyuşturucu kullanıyordu. Bırakması yönünde zaman zaman tartışmalarımız oldu. Onu çok sevdiğim için uyuşturucu kullanmasına ses çıkarmadım" dedi.