Mide bulandıran olay! Küçük kıza taciz skandalı

Mide bulandıran olay! Küçük kıza taciz skandalı
Ankara'da yaşanan olay mide bulandırdı. 13 yaşındaki kız çocuğunu güpegündüz taciz eden şahıs mahalleliden bir dizi sopa yedi. Daha sonra polise teslim edilen tacizci gözaltına alınırken, mahalleli şahıstan şikayetçi oldu.

Ankara'da bir zincir markette 13 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs, mahalle sakinlerinden önce dayak yedi, sonra da polise teslim edildi. Mahalle sakinlerinden bir kişi ise, çocuklarını okuldan almak için evden çıktığı sırada olayın kendisine söylendiğini aktararak "Marketçi arkadaşımız, '13 yaşında bir kız çocuğuna tacizde bulunulmuş' dedi. O anda benim beynime kan sıçradı" ifadelerini kullandı.

MAHALLELİDEN MEYDAN DAYAĞI YEDİ

Ankara'da İddiaya göre bir zincir markette 13 yaşındaki kız çocuğu bir şahsın tacizine uğradı. Kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen şahıs, mahalleli tarafından kovalandı. Garaja saklanan şahıs kaçarken mahalle sakinleri tarafından yakalandı. Şahsı döven vatandaşlar, daha sonra polise teslim etti.

"KARDEŞİMİZ ŞİKÂYETÇİ OLURSA SEVİNİRİZ"


Mahalledeki marketin sahibi İbrahim Ünal, bir kişinin koşarak geldiğini, adamın çocuğu taciz ettiğinin söylenmesi üzerine peşinden koştuğunu söyledi. Ünal, “Bu arkadaş arkada garaja saklanmış. O ara biz müdahale etmeye çalıştık, ilk başta bulamadık. En son ayağımıza kadar geldi yani. Biz de bunu çektik, emniyet güçlerine teslim ettik arkadaşı. İnsanlık görevimizi yapmış bulunuyoruz, başka yapacağımız bir şey yoktu zaten. Olay yukarıdaki markette olmuş. 100 metre yukarıda sol tarafta, ışıkların sol tarafında. Kardeşimiz şikayetçi olursa seviniriz" şeklinde konuştu.