Hayriye Aylin Alkutay eski eşi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü

Hayriye Aylin Alkutay eski eşi tarafından pompalı tüfekle öldürüldü
Antalya'da Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Başkanlığı yöneticilerinden Hayriye Aylin Alkutay, eski eşi Mustafa Ayata tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

Eski eşi Hayriye Aylin Alkutay ile görüşmeyi talep eden Mustafa Ayata ailesiyle ikamet eden Alkutay'ın Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi'nde TOKİ Konutları'ndaki evine gitti.

Yaşanan tartışmada Mustafa Ayata, yanında taşıdığı pompalı tüfekle Alkutay ile olaya müdahale eden erkek kardeşleri Ahmet Emre ve Murat Alkutay'a ateş açtı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar ardından olay yerine çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekibi gönderildi. Sağlık ekibi, Hayriye Alkutay'ın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralanan Alkutay kardeşler ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Zanlı ise pompalı tüfekle beraber gözaltına alındı.

Öte taraftan çiftin 2 ve 4 yaşında iki çocuklarının olduğu bildirildi.

Anne Keziban Alkutay ise 'Yavrularım gitti, çıkmasın o içeriden' diyerek feryat etti.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'ndan paylaşılan açıklamada ise, "Çok üzgünüz… Ülkü Ocakları Döşemealtı İlçe Başkanlığımızın Yöneticilerinden Aylin Alkutay eski eşinin saldırısı sonucu hayatını kaybetmiştir. Kardeşimize Allah’tan rahmet, sevenlerine ve camiamıza başsağlığı diliyoruz" denildi.