Adana'da erkek şiddeti: Eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesti

Adana'da erkek şiddeti: Eski sevgilisinin yüzünü usturayla kesti
Adana'da bir kadın şiddete maruz kaldığı için ayrıldığı sevgilisi tarafından önce tabancayla vuruldu, daha sonra darp edilip, yüzü ustura ile kesildi.

Adana'da 38 yaşındaki A.O, kıskanç olması ve sürekli kendisini darp etmesi nedeniyle 2017 yılında sevgili olduğu Sefer B. (31) isimli erkekten yaklaşık 5 ay sonra ayrıldı. Ayrılığı kabullenemeyen Sefer B., genç kadının otomobiline silahlı saldırı düzenledi. Aynı zamanda Sefer B.'nin 3 yıl önce ise A.O.'yu bacaklarından 4 kurşunla yaraladığı öğrenildi. Bunun üzerine  Sefer B.'ye 3 yıl 9 ay hapis cezası verildi. Verilen bu ceza 2 yıl 9 ay 22 düşürüldü ve sonunda Sefer B.’nin cezaevinde yattığı 4 aylık süre göz önünde bulundurularak tahliye edildi.

Kadın 13 kez şikâyetçi olmuş

Sefer B.'nin tahliye edilmesinden sonra, mağdur kadına yönelik tehditlerinin devamı üzerine genç kadın  13 kez savcılığa başvurarak şikâyetçi oldu. Bu nedenle genç kadınBu şikâyetler sonunda genç kadına panik butonu verilip, Sefer B.’ye de elektronik kelepçe takılarak uzaklaştırma cezası verildi.

"Kelepçe olmasına rağmen saldırıya uğradığım"

Sefer B., uzaklaştırma kararı ve elektronik kelepçeli olmasına rağmen genç kadının bulunduğu restorana girip, kadını önce darp edip daha sonra da ustura ile yüzünü kesip olay yerinden kaçtı. Kadının yüzüne sayısız dikiş atılırken, Sefer B. ise polis tarafından her yerde aranıyor. Diğer kadınlar gibi ölmek istemediğini söyleyen A.O, " “Kısa süre sevgili olduk. Ancak beni sürekli darp edip kıskandığı için ayrıldım. Bu nedenle beni sürekli rahatsız ediyor. En son da yüzümü kesti. Artık çok korkuyorum. Bunu birisi durdurmalı” dedi. (İHA)