Suriyeli saldırgan yolda yürüyen kadına saldırdı

Suriyeli saldırgan yolda yürüyen kadına saldırdı
İzmir'in Konak ilçesinde Tuğba Serbest isimli bir kadın sokakta yürüdüğü sırada Suriyeli İbrahim Talep isimli kişinin yumruklu saldırısına uğradı. Mağdur kadın aldığı darbe sonucu bayılırken saldırgan ise tutuklandı.

DHA’nın haberine göre olay, dün saat 10.00 sularında Alsancak Mahallesi Ali Çetinkaya Bulvarı'nda yaşandı.

Bir mağazada çalışan Tuğba Serbest, işe gittiği esnada, Suriye asıllı İbrahim Talep'in saldırısına maruz kaldı. Serbest'e yumruk atan saldırgan hiçbir şey yapmamış gibi yoluna devam ederken, kadın ise aldığı darbe neticesinde savrularak düştü.

Bayılan Serbest'e yardım etmek için koşan etraftakiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. İbrahim Talep'i izleyen bir vatandaş ise polis ekiplerine yerini haber verip, saldırganın yakalanmasını sağladı. Gözaltına alınan saldırgan polis merkezine götürülürken, talihsiz kadın ise sevk edildiği Alsancak Nevvar- Salih İşgören Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Tedavisinin sonrasında taburcu olan Serbest, polis merkezine gidip şüpheli İbrahim Talep'ten şikayetçi oldu. Uyuşturucu madde etkisinde olduğu öne sürülen Talep, polis merkezindeki işlemlerinin sonrasında gönderildiği adliyede bugün tutuklandı.

Öte taraftan, Tuğba Serbest'in maruz kaldığı saldırı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; İbrahim Talep'in, kolları açık bir biçimde yürüdüğü esnada, yanından geçen Tuğba Serbest'e bir anda yumruk attığı, talihsiz kadının yediği darbe neticesinde savrularak düştüğü ve saldırganın hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ettiği anlar yer aldı.