Elon Musk bu kez de düdük satmaya başladı! Cyberwhistle satışa çıktı

Elon Musk bu kez de düdük satmaya başladı! Cyberwhistle satışa çıktı
Elon Musk'ın CEO'su olduğu ve elektrikli arabalar üreten Tesla, bu kez düdük satmaya başladı. Daha önce de ilginç ürünler satan Tesla, elektrikli kamyon modelinden ilham alarak bu düdüğe Cyberwhistle adını verdi.

Tekila, şemsiye ve termos gibi ürünler ile kullanıcılarını şaşırtan Tesla, bu defa düdük satışıyla gündeme oturdu. Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter’dan Cyberturk modelinden esinlendiği Cyberwhistle ismini verdiği düdüğü ile alakalı paylaşım yaptı.

Bir süredir tedarik zinciri ile alakalı problem yaşadıklarını kaydeden Elon Musk, geride bıraktığımız günlerde Cybertruck ile alakalı açıklama yaptı. 2021 senesinde piyasaya sürüleceği düşünülen modelin çıkış tarihi 2022’ye kaldı.

1 milyondan fazla insan, Cybertruck için 100 dolarlık ön ödemeyi gerçekleştirerek beklemeye başladı. 2019 senesinde tanıtılan model, geride bıraktığımız yıl meydana gelen çip krizi ve tedarik problemleri sebebiyle 2022’ye ertelendi.

50 DOLARA DÜDÜK

Kullanıcıların karşısına değişik aksesuarlar ile çıkan Tesla, bu defa da Cybertruck modelinden esinlenilen düdüğü satışa çıkardı. 50 dolar fiyat etiketi ile satışa çıkartılan düdük, kullanıcıların ilgisini cezbetmeyi başardı.

Tesla’nın web sayfasında termos, bardak, şemsiye, model araba ve şarj istasyonu görünümlü USB kablo orginizer gibi birçok ürün yer alıyor. Bir süre önce satışa çıkan tekila, 24 saat içinde tükenmişti.

Konu ile alakalı Tweet atan Musk, “Apple tarafından üretilen saçma beze para kaptırmak yerine bizim düdüğümüzü satın alın.” açıklamasını yaptı. Ayrıca Musk, tıbbi sınıf paslanmaz çelikten imal edilen düdüğün birinci sınıf koleksiyon ürünü olduğunu belirtti.

Sınırlı sayıda imal edilen Cyberwhistle, satışa çıkmasının hemen ardından tükendi. Bazı bayiler, ürünü Ebay gibi satış sitelerinde 2.250 dolar fiyat etiketiyle satışa çıkardı.