Sahte alkol yine can aldı! Mutlu çifti ölüm ayırdı

Sahte alkol yine can aldı! Mutlu çifti ölüm ayırdı
Sahte içki can almaya devam ediyor. Balıkesir Erdek'te Aysun V. (47) ile Ahmet V. (48) çifti, iddiaya göre içtikleri sahte içkiden zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Aysun V. kurtarılamayarak hayatını kaybederken, eşi Ahmet V.'nin durumu ciddiyetini koruyor.

Çiftçilikle uğraşan Aysun ve Ahmet Verim çifti, iddiaya göre akşam yemeğinden sonra rahatsızlandı. Ahmet Verim'in 112 Acil Çağrı Merkezi'ni araması üzerine eve sağlık ekipleri sevk edildi.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ambulansla, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan çiftten Aysun Verim dün doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ÇİFT, AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA RAHATSIZLANDI

Durumu ağır olan Ahmet Verim'in yoğun bakım servisindeki tedavisi sürerken; Verim çiftinin akşam yemeğinde kaçak olarak üretilen içki içtikleri iddia edildi.

AKŞAM YEMEĞİNDE SAHTE İÇKİ

2 kız çocuğu annesi Aysun Verim'in dün hayatını kaybettiği olay sonrası Balıkesir Cumhuriyet Savcılığı'nca soruşturma başlatıldı. Savcılıkça zehirlenmeye bağlı olarak hayatını kaybettiği tespit edilen Aysun Verim'in cenazesi, kesin ölüm raporu için Balıkesir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.