Müslüme'nin anneannesi isyan etti "Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim"

Müslüme'nin anneannesi isyan etti "Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim"
Müslüme Yağal'ın Mersin'de kaybolduktan 10 gün sonra cesedinin bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma devam ediyor. 3 yaşındaki çocuğun dedesiyle alakalı olarak ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem olurken küçük kızla adaş olan anneanne Müslüme Yağal, "Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı." ifadeleriyle duruma isyan etti.

Mersin Gülnar'da 10 Kasım'da kaybolduktan 10 gün sonra cansız bedeni bulunan 3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal'ın davası çeşitli iddialar sebebiyle gündemdeki yerini koruyor. Dedesi Hasan Yağal ile ilgili iddiaların basında ve sosyal medyada yayılmasının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yağal'ın kardeşlerinin ve annesinin devlet korumasına alındığını duyurdu. Böylece küçük Müslüme'nin yaşadığı kıl çadıra yas dolu sessizlik hakim olurken anneanne Müslüme Yağal ile babaanne Ayşe Yağal bölgeden ayrılmıyor. Müslüme’nin annesi Selvi Yağal’ın ise Mersin Kadın Sığınma evine yerleştirildiği öğrenildi.

"AKLIMI KAYBEDECEĞİM"

3 yaşındaki çocuğun dedesiyle alakalı olarak ortaya atılan iddialar sosyal medyada gündem olurken küçük kızla adaş olan anneanne Müslüme Yağal, "Bunları duydukça aklımı kaybedeceğim. Kafamı kaldıracak gücüm kalmadı." ifadeleriyle duruma isyan etti.

Minik Müslüme'nin ölümü tüm Türkiye'yi yasa boğarken herkes, davanın bir an önce sonuçlanarak suçluların cezasını çekmesini istiyor.