Metroda dehşet yaşatmıştı! O saldırgan tutuklandı

Metroda dehşet yaşatmıştı! O saldırgan tutuklandı
İstanbul'daki Kadıköy-Tavşantepe metro hattında eli bıçaklı adam yolculara korku dolu anlar yaşattı. Tehditler savurarak bir kadın yolcuya ağza alınmayacak küfür ve hakaretler eden adam karşısında bazı yolcular çareyi dışarı kaçmakta bulurken bazıları ise korkudan ne yapacağını bilmez halde öylece bakakaldı.

İstanbul'da Kadıköy-Tavşantepe metrosunda bir kadını bıçakla tehdit eden saldırgan yakalandı. Tutuklanan saldırganın, 20 suçtan kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Saldırgan Emrah Yılmaz'ın emniyette verdiği ifade de ortaya çıktı. Yılmaz'ın evinde bulunan ekmek bıçağını biletmek için yanına aldığını söylediği, maskesiz gördüğü bir yolcuyu maske takması yönünde uyardığı sırada tanımadığı Semanur Damgacı ve annesinin kendisine hakaret ettiğini söylediği öğrenildi.

Damgacı'nın kendisine döner tekme attığını öne süren şüpheli Yılmaz, "50-60 kişi üzerime geldiği için kendimi kurtarmak için bıçak gösterdim" diyerek suçlamayı kabul etmedi. Öte yandan İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nda soruşturmayla görevlendirilen kadın savcı, tutuklama talebinin gerekçesinde saldırının sadece Semanur Damgacı'ya değil tüm kadınlara yönelik olduğunu belirtti.