Başak Cengiz'in katilinin evinden 15 kılıç çıktı

Başak Cengiz'in katilinin evinden 15 kılıç çıktı
İstanbul'da Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren katil Can Göktuğ Boz'un evinden 15'i kılıç olmak üzere 32 kesici alet bulundu. Boz'un evinin duvarlarındaki yazılar da daha önce bulunmuş ve anlamı çözülememişti.

Ataşehir'de, mimar Başak Cengiz'i samuray kılıcı ile öldüren Can Göktuğ Boz'un evinde 15'i kılıç, 17'si döner bıçağı, pala ve av bıçağı olmak üzere 32 kesici alet olduğu ortaya çıktı.

Boz'un (27) evinin oturma odasının duvarlarında bulunan yazılar ve masada yer alan oyun aletlerinin haricinde dairenin farklı yerlerindeki bıçak ve kılıçların da görüntüleri meydana çıktı. Evde 15'i kılıç, 17'si döner bıçağı, pala ve av bıçağı olmak üzere 32 kesici alet olduğu tespit edildi.

"KARARLI SALDIRGAN HATIRLA VE ALERJİ"

Görüntülerde evin bir odasındaki koltukta ise kılıçların haricinde bir beyzbol sopası ve Türk Bayrağı olması dikkat çekti. Evde bulunan televizyon kumandasının arkasına yapıştırılmış kağıtta ise 'Kararlı saldırgan hatırla ve alerji' yazılarının olduğu görüldü.

Boz'un oturma odasının duvarlarına asılı halde bulunan A4 kağıtlarında, 'Sabahtan akşama spor', '120 günde 4 yıl, 1 günde 24 gün.' , 'Alerji olunca 67'yi geçemedim kesin biliyorum' ve 'Sadece şınav, hapishane, doktor, zehir, fitness, hile' gibi sözcükler yazılı olduğu görülmüştü. Yazılar Boz'un kilolarıyla alakalı problem yaşadığını ortaya koyuyor. Camları gazete kağıtları ile kapatılan odanın diğer köşesindeki duvarda ise, 'Birleştir, farklı amaçla kullan, benzet.' ,' İstanbul Avrupa bölgesinde herkes katil, kadın erkek, tartışma', 'Dünyada 50 kelime vardır.' 'Sinirle kol vurma, tuzak kuruyor.' gibi yazılar olduğu bildirildi. Öte taraftan odada bulunan masanın üstünde ise çok sayıda bozuk para, sigara kutusu, satranç, jenga oyunu, rubik küp ve abaküs bulundu.