Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz'un evindeki yazılar şoke etti

Başak Cengiz'in katili Can Göktuğ Boz'un evindeki yazılar şoke etti
İstanbul'da Başak Cengiz'i samuray kılıcıyla öldüren katil Can Göktuğ Boz'un evinin görüntüleri ortaya çıktı. Boz'un evinin duvarlarında asılı olan yazılar polis ekiplerini bile şaşkına uğrattı.

İstanbul'a eğitim amacıyla gelen Mimar Başak Cengiz, geride bıraktığımız salı günü yolda yürüdüğü sırada Can Göktuğ Boz'un samuray kılıçlı saldırısına maruz kalarak yaşamını yitirdi. Tutuklanan Can Göktuğ Boz (27) saldırıyı yaptığı sokakta bulunan sitede ikamet ediyordu.

Psikolojik sıkıntıları olduğu iddia edilen Can Göktuğ Boz'un evinin içerisinden görüntüler de meydana çıktı. Evin oturma odasında duvarlara yapıştırılan A4 kağıtlarındaki yazılar ile masanın üstündeki satranç, abaküs ve rubik küp gibi çok sayıda oyun aleti dikkatlerden kaçmadı.

DHA'nın haberine göre Boz'un oturma odasının duvarlarına asılı A4 kağıtlarında, 'Sabahtan akşama spor', '120 günde 4 yıl, 1 günde 24 gün.' , 'Alerji olunca 67'yi geçemedim kesin biliyorum' ve 'Sadece şınav, hapishane, doktor, zehir, fitness, hile' gibi sözcükler yazılı olduğu fark edildi.

Yazılar Boz'un kilolarıyla alakalı problem yaşadığını ortaya koyuyor. Camları gazete kağıtları ile kapatılan odanın diğer kısmındaki duvarda ise, 'Birleştir, farklı amaçla kullan, benzet.' ,'İstanbul Avrupa bölgesinde herkes katil, kadın erkek, tartışma', 'Dünyada 50 kelime vardır.' 'Sinirle kol vurma, tuzak kuruyor.' gibi notlar olduğu görüldü. Öte taraftan odada bulunan masanın üstünde ise çok sayıda bozuk para, sigara kutusu, jenga oyunu olması dikkatlerden kaçmadı.