Red Notice filmi yayınlandı! (Filmin konusu ve oyuncuları nedir?)

Red Notice filmi yayınlandı! (Filmin konusu ve oyuncuları nedir?)
Netflix'in merakla beklenen filmi Red Notice yayınlandı. Kadrosunda Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ve Gal Gadot gibi isimleri barındıran filmin konusu ise merak ediliyor. İşte Red Notice filminin fragmanı ve hakkında merak edilen herşey...

Netflix'in merakla beklenen en pahalı filmi Red Notice dün yayınlandı. Film eleştirmenlerden tam not almayı başardı.

Bir Netflix yapımı olan Red Notice’in yönetmen koltuğunda olan Rawson Marshall Thurber filmi şöyle özetliyor: Bir FBI ajanı, dünyanın en çok aranan sanat hırsızını ele geçirebilmek için bir başka sanat hırsızıyla çalışmak mecburiyetinde kalıyor.

Tam da bı noktada karşımıza John Hartley rolüyle Dwayne Johnson çıkıyor. Red Notice filminden önceki işlerinde daha sevecen ve tatlı kimliğine nazaran şimdiki projesinde FBI profil uzmanı olarak karşımıza çıkan başarılı oyuncu, her zamanki gibi belli başlı suçluların peşine düşüyor. Hemen sonrasında ise sahneye Ryan Reynolds çıkıyor. Nolan Booth rolüyle sevenlerinin karşısına çıkan Reynolds, “usta hırsız” rolüyle FBI’ın ve John Hartley'in bir numaralı düşmanı haline geliyor. Kaçan kovalanır mottosunu her daim kusursuz işleyen yapımcılar, Hartley ve Booth özelinde aksiyonu bol bir yakalamaca oyununa imza atarken güzelliği, çekiciliğiyle karşımıza bir diğer sanat hırsızını oynayan Gal Gadot namıdiğer The Bishop oyunu bozmak için geliyor.

Red Notice filminin merkezinde ise dillerden düşmeyen, destanlarda ismi geçen Kleopatra’nın hazinesi bulunuyor. İki sanat hırsızı arasında kalan John Hartley aradığını bulamıyor. The Bishop’un üstün karakteri Hartley ve Booth'u dost haline getirdiğinde dahi. İşte bu noktada hikayenin akışı başlıyor. Hartley hapse düşüyor. Zorla da olsa Booth ile “kanka” oluyor ve buradan sonra başlayan olaylar silsilesi ikilinin The Bishop’u yakalama sürecine dek gidiyor.