Yolda yürürken başına kadın düştü

Yolda yürürken başına kadın düştü
Elazığ'da caddede yürüyen Vedat Güven isimli vatandaşın üzerine başka bir kişi düştü. İsminin Rahaf Muhammed olduğu öğrenilen kadının intihar ettiği ve yolda yürüyen Güven'in üzerine düştüğü öğrenildi. Muhammed hayatını kaybederken Vedat Güven'in ise tedavisi sürüyor.

Elazığ'da, iki gün önce şehrin en işlek caddelerinden olan Gazi Caddesi'nde, alınan bilgiye göre, 10’uncu katta yer alan bir kafenin terasında oturan yabancı asıllı Rahaf Muhammed isimli kadın, bir süre telefonla konuşmasının ardından kendisini boşluğa bıraktı.

İHA'nın haberine göre hızla aşağı düşen kadın, o esnada caddede yürüyen vatandaşlardan Vedat Güven’in üstüne düştü. Olayda her iki vatandaş da ağır yaralandı.

Haber verilmesinin ardından olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi gönderildi. O sırada yoldan geçen biri ise kalp masajı yaparak kadını hayatta tutmak için çaba harcadı. Ağır yaralı kadın ve adam, ambulanslarla hastaneye sevk edildi. Kadın hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

"BEN ORAYI HATIRLAMIYORUM"

Şans eseri kurtulan ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden Güven, o anları anlattı. İzzetpaşa’ya dek geldiğini anımsayan Vedat Güven, “İnşaattan çıkmıştım. Çocuklar bir şey istemişti eve gidiyordum. Karşıya geçtim. Hayal kafe diyorlar. Ben orayı da hatırlamıyorum. Kafeden kadın üzerine düşmüş diyorlar. Benim üzerime mi düştü, yere çarpıp oradan mı geldi ya da sağa sola mı çarptı bilmiyorum.

Hiçbir şey hatırlamıyorum. Aklıma bir şey gelmiyor. Kadın tepeden başıma düşmüş. Ama nasıl düştü nasıl oldu bilmiyorum. Ben onun düştüğünü de hatırlamıyorum. Bağırma, çağırma sesi de duymadım. Bir ses gelse kaçarım. Normal yoluma devam ettim. Sırtımda platinler var. Sol kolumda kırık var.

İyileşmezse bir daha ameliyata alacaklar. Doktor, 1 sene çalışmazsın dedi. Sabah sosyal medyadan biri bana ‘Beni tanıyor musun’ diye yazdı. Tanımazsın canını ben kurtardım diyerek espri yaptı. Dilin boğazına kaçmıştı dedi. Dilini çıkardım, kalbine bir abla masaj yapınca nefes almaya başladın dedi. Kalktın, kadına bakmaya çalıştın' dedi. Sadece gözümü açtım hastanedeyim. Ondan sonrasını hatırlamıyorum” dedi.