Gedson Fernandes trafik kazası yaptı

Gedson Fernandes trafik kazası yaptı
Galatasaray forması da giyen Benfica'lı futbolcu Gedson Fernandes trafik kazası yaptı. Yıldız futbolcu kazadan yara almadan kurtuldu.

Galatasaray'ın transfer gündeminde olduğu iddia edilen Benfica'nın 22 yaşındaki futbolcusu Gedson Fernandes, otomobiliyle zincirleme bir trafik kazasına karıştı. Portekizli futbolcu, kazadan yara almadan kurtulurken olay yerine giden Benficalı yetkililer, Gedson'a evine dek eşlik etti.

Geride bıraktığımız sezonun devre arasında Galatasaray forması giyen Gedson Fernandes, ciddi bir trafik kazasından yara almadan kurtulmayı başardı.

Portekiz medyasında çıkan haberlere göre; bonservisi Benfica'da olan 22 yaşındaki fıldız oyuncunun otomobili Monte da Caparica'yı Montijo'ya bağlayan yolda önündeki araca çarptı.

Gedson'un yaptığı kazanın ardından zincirleme kaza yaşanırken, Portekizli orta saha ve kazaya karışan diğer kişiler kazadan yara almadan kurtulmayı başardı.

Otomobillerde ise maddi hasarın olduğu belirtildi. Benficalı yetkililerin gerekli işlemler için hemen olay yerine gittiği ve Gedson'u evine dek bıraktığı da ayrıca kaydedildi.