Tartıştığı ev arkadaşını bıçaklayarak öldürdü

Tartıştığı ev arkadaşını bıçaklayarak öldürdü
Uşak'ta aynı evde yaşayan iki arkadaş arasında kavga çıktı. Kavganın şiddetlenmesi üzerine taraflardan biri, arkadaşını vücudunun farklı yerlerinden bıçaklayarak öldürdü.

Uşak merkeze bağlı Kalfa Mahallesi’nde 10 Kasım günü yaşanan olayda; bir çiftlik evinde çalışan G.K. (26) ile aynı zamanda çiftlik sahibinin akrabası da olan ev arkadaşı U.O. (24) arasında anlaşmazlıktan doğan kavga meydana geldi.

İHA'nın haberine göre kısa sürede büyüyen kavgada U.O., G.K.’yi vücudunun farklı noktalarından bıçakladı. İhbar ardından olay yerine sağlık ekipleri, polis ve jandarma gönderildi.

KARAKOLA GİDİP TESLİM OLDU

Ağır yaralanan G.K., sağlık ekipleri tarafından Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilirken; U.O. ise karakola giderek teslim oldu.

Uşak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli U.O., ifade işlemlerinin tamamlanmasının sonrasında çıkarıldığı adli makamlar tarafından adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldı.

Ağır yaralanan G.K., hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Hayata 3 gün tutunabilen G.K'nın akşam saatlerinde yaşamını yitirmesinin ardından, ölümüne sebep olan daha önce serbest bırakılan ev arkadaşı U.O. tekrar gözaltına alındı.

Bu defa 'Kasten adam öldürme' suçundan yakalanan U.O'nun jandarmadaki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edileceği belirtildi.