Maç oynanırken tekme tokat birbirlerine girdiler

Maç oynanırken tekme tokat birbirlerine girdiler
Denizli'de Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor arasında oynanan Süper Amatör Lig maçında takım arkadaşı olan Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay karşılaşma devam ederken tekme tokat birbirine girdi. Kavga güçlükle ayrılabildi.

Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu arasında sahada meydana gelen kavganın bir benzeri Denizli’de yaşandı. Süper Amatör Lig’de mücadele veren Değirmenönüspor’un iki oyuncusu, pas atmama tartışmasının sonrasında karşılaşmanın ortasında tekme tokat kavga etti.

Denizli Süper Amatör Lig A Grubu 4. haftasında Değirmenönüspor ile Buldan Belediyespor arasında yapılan maçın 87. dakikasında Değirmenönüsporlu Doğukan Kesikbaş ve Mehmet Berke Atalay arasında şiddetli bir kavga yaşandı.

İki takım arkadaşı arasında pas atmama nedeniyle başlayan sözlü tartışma, bir anda yumruklu kavgaya dönüştü. Sinirlerine hakim olamayan Mehmet Berke Atalay, itişme esnasında yere düşen takım arkadaşı Doğukan Kesikbaş’ı tekmeledi.

Taraftarların gözü önünde cereyan eden tekme tokatlı kavgaya ilk müdahaleyi iki futbolcunun takım arkadaşları yaptı. Emniyet ekipleri, yedek futbolcular ve teknik heyetin müdahalesiyle güçlükle birbirinden ayrılan futbolcular, karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Sahadan çıkarlarken bile oldukça sinirli oldukları fark edilen oyuncularun arasında yaşanan gerilim, soyunma odasında da sürdü.