Elon Musk'ın yeni adı Lord Edge oldu

Elon Musk'ın yeni adı Lord Edge oldu
Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk Twitter'daki ismini Lord Edge olarak değiştirdi. Binlerce kişi Lord Edge isminin ne anlama geldiğini araştırırken konuyla ilgili Musk'tan henüz bir açıklama gelmedi.

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde yer eden ve her açıklaması olay olan Elon Musk, yeni hamlesiyle yine herkesi şaşırttı. Musk sosyal medya hesabının ismini değiştirerek Lorde Edge yaptı.

Ünlü iş insanı Elon Musk, sosyal medya hesabında görünen ismini değiştirerek Twitter'daki takipçilerini şaşırttı. Musk'ın Twitter'daki yeni görünen ismi "Lorde Edge" ve konumu Trollheim. Tesla ve SpaceX Ceo'su isim ve yer değişikliğini neden yaptığını ise açıklamadı.

Lorde Edge isminin manası şimdilik bilinmiyor. Bilgisayar oyunlarının karakterlerlerinin adlarına benzetilen isim hakkında farklı iddialar ortaya atıldı. İsim insanları şaşırtmak amacı ile kullanılmış bir isim gibi görünse de arkasında farklı bir mana taşıdığı düşünülüyor. İsme ilk bakıldığında Lord kelimesi karanlık bir çağrışım yapıyor. 

Ayrıca, adın alınmasının sonrasında Elon Musk'ın dünya üstünde sadece teknolojik alanda değil aynı zamanda gündem belirleme hatta kripto paraların değerlerini dahi attığı bir tweetle değiştirme gücüne gönderme olarak değerlendirilebileceği de konuşuluyor.