Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçında kural hatası! Maç tekrarlanacak mı?

Galatasaray-Lokomotiv Moskova maçında kural hatası! Maç tekrarlanacak mı?
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile oynadığı maçta kural hatası olduğu iddia edildi. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde maçın hakeminin Rus ekibinin oyuncusu Dmitri Jivoglyadov'a iki sarı kart gösterdiği ancak oyundan atmadığı görülüyor.

UEFA Avrupa Ligi'nin 4. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray sahasında Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldı.

Temsilcimizin Rus ekibini elinden kaçırdığı maçta yaşananlar ise tepkilere neden oldu. Bugün sosyal medyada konuşulan bir iddia ise olayı farklı boyutlara getirdi. İddiaya göre maçta kural hatası var ve bu nedenle karşılaşma tekrarlanmak zorunda.

İKİ SARI KART GÖSTERİP OYUNDAN ATMADI

İddiaya göre maçın son dakikalarında Lokomotiv Moskova'nın 2 numaralı futbolcusu Dmitri Jivoglyadov, Kerem Aktürkoğlu'nu çektiği gerekçesiyle sarı kart görüyor. Aynı futbolcu 2 dakika sonra yaşanan bir arbede sonrasında ikinci sarı kartı da görüyor. Ancak maçın hakemi iki sarı kart gösterdiği futbolcuyu oyundan atmıyor.

Yaşanan bu olaylar maçın kontrolünün hakemden çıktığının kanıtı olarak gösteriliyor. Görüntüler sosyal medyada gündem olurken UEFA'nın da konuyla ilgili bir açıklama yapması bekleniyor.