Pendik'te kan donduran olay! Sokak ortasında başından vurdu

Pendik'te kan donduran olay! Sokak ortasında başından vurdu
İstanbul'un Pendik ilçesinde trafikte çıkan yol verme tartışmasında bir kişi başından vurularak ağır yaralandı. Saldırgan polis ekipleri tarafından yakalanırken yaralı vatandaşın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İstanbul'un Pendik ilçesinde akşam saatlerinde görenlerin kanını donduran bir olay meydana geldi.

Olay, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Pendik’te yaşandı. Öne sürülene göre yolda seyir halinde olan U.Ö. ile başka bir sürücü arasında yol verme sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın şiddetlenmesi ile taraflardan biri silahını çıkararak U.Ö’yü başından vurdu. Silahlı saldırgan sonrasında otomobiline atlayarak hızla olay yerinden uzaklaştı.

Olayı görenlerin ihbarı ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Başından vurularak yaralanan Özaki hastaneye sevk edildi. Yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi. Öte taraftan polis ekipleri yaptığı çalışma neticesinde silahlı saldırganı gözaltına aldı.

Olayı göre bir vatandaş, “Yarım saat önce trafikte iki şahıs tartışmış. Silahlı yaralanma olmuş. Emniyet ambulans hepsi geldi. Şahsın sağlık durumu için yoğun bakımda olduğu söylendi” dedi.