Yemeksepeti'nden 29 Ekim'de Nutuk jesti

Yemeksepeti'nden 29 Ekim'de Nutuk jesti
Yemeksepeti, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na özel Banabi uygulaması üzerinden alışveriş yapan her kullanıcıya Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Nutuk' kitabını hediye edecek.

Yemeksepeti'nin hızlı market servisi Banabi'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın anlam ve önemine özel 'Nutuk' kitabı jesti müşterilerini sevindirdi. 29 Ekim'de gerçekleştirilecek alışverişlerde kitap bedava olarak verilecek.

Yemeksepeti'nin hızlı market alışverişi hizmeti Yemeksepeti Banabi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yıl dönümünde müşterilerin her siparişinde Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Nutuk' kitabını ücretsiz veriyor. Firmadan paylaşılan açıklamaya göre, Yemeksepeti Banabi, kullanıcılarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı coşkuyla kutluyor.

Cumhuriyet heyecanını ve sevincini evlerde yaşatmayı amaçlayan Yemeksepeti Banabi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda müşterilerine, Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Nutuk' kitabını ücretsiz gönderiyor. Yemeksepeti Banabi üzerinden verilen siparişler, kapıda nakit ya da kredi kartı seçeneklerine ilave olarak hijyen ve sosyal mesafe tedbirleri çerçevesinde hayata geçirilen 'Temassız Teslimat' özelliğiyle gönderilebiliyor.

Yemeksepeti bünyesinde 2019 senesinden beri faaliyet yapan Yemeksepeti Banabi, bugün 52 ilde 300'ü aşan hizmet noktasıyla milyonlarca vatandaşa 4 binin üstünde ürünü ulaştırmaya devam ediyor.