Hepsiburada Efsane Kasım fırsatları Cem Yılmaz ile başlıyor

Hepsiburada Efsane Kasım fırsatları Cem Yılmaz ile başlıyor
Hepsiburada'nın artık gelenekselleşen 'Efsane Kasım' indirimleri başlıyor. Kampanyanın bu yılki reklam filmlerinde ise Cem Yılmaz rol alacak.

İnternet alışverişinde 20 senelik deneyime ve müşteri güvenine sahip olan Türkiye ve bölgesinin önde gelen e-ticaret platformu Hepsiburada ‘Efsane Kasım’ indirimleri için hazırlıklarını bitirdi.

Hepsiburada’nın kampanyaları, fırsatları, indirimleri ve milyonlarca üründen çeşitleriyle online alışveriş tecrübesinde 6 sene önce bir ilk olarak başlattığı ve artık klasik haline gelen ‘Hepsiburada’nın efsanesi Efsane Kasım’ için düğmeye, Hepsiburada kuryesini oynadığı reklam filmiyle Cem Yılmaz basıyor.

Bütün Türkiye’nin her sene olduğu gibi bu sene de birbirinden farklı ve kaliteli milyonlarca ürüne, inanılmaz kampanyalar, indirimler ve fırsatlarla çok cazip fiyatlara sahip olabilmek amacıyla sabırsızlıkla beklediği Hepsiburada’nın ‘Efsane Kasım’ı reklam filminde Cem Yılmaz, Hepsiburada kuryesi arkadaşlarını, kendisinin de ‘Efsane Kasım siparişlerini sahiplerine teslim eden gerçek bir Hepsiburada kuryesi’ rolünde oynuyor.

Son derece eğlenceli ve ilgi uyandıran reklam filmi, Hepsiburada kuryelerinin mola verdiği bir sucuk ekmekçi tezgahında geçiyor. Film, sucuk ekmek ustasının, Hepsiburada kuryelerinin montuyla gördüğü Cem Yılmaz’ı, sucuk ekmeğini alan bir başka Hepsiburada kuryesine sormasıyla başlıyor. Cem Yılmaz’ı montuyla aralarında görmenin heyecanıyla beraber Hepsiburada kuryesinin ustaya cevabı, “Abi var bir olay ama, dur bakalım” oluyor. Cem Yılmaz’ın Hepsiburada kuryelerine “Reklam değil, gerçek…” diyerek izleyenlerde de merak uyandırdığı reklam filmiyle, sabırsızlıkla beklenen ve başlamasına saatler kalan ‘Efsane Kasım’ için Hepsiburada’nın tüm hazırlıklarını bitirip düğmeye bastığının haberi veriliyor.

‘Efsane Kasım’ çerçevesinde sunulacak son derece uygun fiyatların, kampanyaların ve fırsatların açıklanacağı reklamların öncüsü olarak kurgulanan bu kısa fakat son derece keyifli film, Cem Yılmaz “Yoğunluk var…” dedikten sonra Hepsiburada montuyla kaskını takıp, kurye motoruna atlayarak gözlerden kaybolurken yankılanan “Hepsiburada’nın efsanesi Efsane Kasım başlıyor…” anonsuyla bitiyor.

Hepsiburada’nın ‘Efsane Kasım’ çerçeveisnde sunacağı eşsiz kampanyalar ve kaçırılmayacak diğer fırsatlar ise, takip eden günlerde devam filmleri, anonslar ve ilanlar başta olmak üzere birçok kanaldan televizyonlar, radyolar, sosyal ağlar ve yazılı basın aracılığıyla duyurulacak.