Elon Musk'tan Dogecoin'in kurucusuna cevap

Elon Musk'tan Dogecoin'in kurucusuna cevap
Bitcoin'e olan ilgisiyle bilinen iş insanı Elon Musk, Dogecoin’in kurucu ortağı Billy Markus’a verdiği cevapla yeniden gündem oldu.

Kripto para birimlerine olan ilgisiyle de tanınan ünlü iş insanı Elon Musk, Dogecoin'in kurucuna verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu.

Elon Musk, bir defa daha kripto para birimi eşantiyon dolandırıcılığının artmasına dikkatleri çekti. Ünlü iş insanı, Dogecoin’in kurucu partneri Billy Markus’a Elon Musk’tan 2 DOGE tokeni aldıktan sonra kendisine 1 DOGE tokeni gönderip göndermeyeceğini şakayla karışık sordu. Sorudan memnuniyetini saklamayan Billy Markus, bu sorunun kripto para ile alakalı riskler hakkındaki uyarısına “mükemmel cevap” olduğunu kaydetti.

Dogecoin’in kurucu ortağı, kripto topluluğu üyelerine hitap ettiği bir paylaşımda, kripto para piyasasında “hiçbir vaat” bulunmadığı için bir yatırımcının kârının risk alan diğer yatırımcılardan geldiğinin özellikle altını çiziyor. Geride bıraktığımız hafta Elon Musk, çok sayıda sahte hesapla artan kripto dolandırıcılıklarına Twitter’da tepki göstermişti. Temmuz 2020’de girişimcinin Twitter hesabı, sosyal medya platformu tarihindeki en büyük hack esnasında bir Bitcoin eşantiyon dolandırıcılığının reklamını yapmak amacıyla geçici olarak hacklenmişti.