29 Ekim kaç gün tatil ve hangi yollar kapalı?

29 Ekim kaç gün tatil ve hangi yollar kapalı?
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na sayılı günler kala vatandaşlar resmi tatilin kaç gün olacağını merak etmeye başladı. 29 Ekim'in kaç gün tatil olduğunu ve kapalı olan yolları haberimizde derledik.

Cuma günü Türkiye, 98. kuruluş yıl dönümünü kutlayacak. Vatandaşlar koronavirüs gölgesinde Cumhuriyet'in kuruluşunu kutlamaya hazırlanırken, 29 Ekim'in kaç gün tatil olduğu konusu ise akıllarda yer ediyor.

Bu yıl cuma gününe denk gelen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na artık çok az bir süre kaldı. Vatandaşlar bu önemli günün kaç gün tatil olduğu da merak ediyor. Cumhuriyet Bayramı daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da 1,5 gün tatil olacak. Yani bankalar ve kamu kurumları 28 Ekim Perşembe saat 13.00'ten sonra kapalı olacak. Hafta sonunun da eklenmesi ile kamu kurumları 3,5 gün boyunca kapalı kalacak.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPALI OLACAK

Kutlamalar nedeniyle her yıl olduğu gibi bu yıl da bazı yollar trafiğe kapalı olacak. İstanbul'un en önemli güzergahlarından birisi olan Vatan Caddesi bu yıl da trafiğe kapalı olacak. Trafiğe kapatılacak diğer yollar ise şu şekilde:

"Vatan Caddesi giriş ve çıkışları; D-100 istikametinden Vatan Caddesi girişi, 10. Yıl Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Edirnekapı'dan Vatan Caddesi girişi, Oğuzhan Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Sofular Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Halıcılar Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akdeniz Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Akşemsettin Caddesi'nden Vatan Caddesi girişi, Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı'ndan Vatan Caddesi girişleri, Keçeci Meydan Sokak'tan Vatan Caddesi girişi, O-3 Hal Yolu'ndan Vatan Caddesi'ne giriş ile Vatan Caddesi'ne çıkan tüm cadde ve sokaklar."